I tu, com t’imagines el batxillerat?

Comencem a tenir moltes propostes del que imaginen molts i moltes joves que actualment estan cursant 1r i 2n de batxillerat de diferents instituts d’arreu. Classes més dinàmiques, més optativitat, menys exàmens, més pràctic, més enfocat a la vida, menys temes i més aprofundits…

Aquesta imatge ens recorda molt a l’artista Gego, i el seu univers de connexions que estableix en les seves obres a finals dels anys 60.

…Gego prefigura redes y mallas en algunos dibujos. En estos se generan otras formas como triángulos y cuadrados, producto del entrecruce de líneas que crean, mediante el mismo acto de entrelazarse un nuevo sistema constructivo coherente con su obra tridimensional de los mismos años.

“… A partir de 1969 Gego se despoja de los materiales rígidos para la elaboración de sus obras tridimensionales. Comienza a realizar dibujos con líneas entrecruzadas formando redes planas y moduladas. Desde entonces, con mayor flexibilidad configura espacios diferentes según sea la asociación y los enlaces de las redes, creando un universo de conexiones. De ello dan testimonio sus obras llamadas Reticuláreas, Troncos y Esferas

Al igual que Gego, l’alumnat de Batxillerat crearà un univers de connexions per imaginar un nou batxillerat, s’establiran relacions entre alumnes de diferents centres i compartirem propòsits. Una xarxa constructiva!

Donem-los veu i escoltem-los!!!

Escalfant motors per l’exposició de l’11 de març, fa molta il·lusió que siguem tants connectats en xarxa per un mateix propòsit.

Per saber més sobre Gego, consulteu: https://gegoartista.com/portfolio/redes-mallas-chorros/