Segona crida: donem veu a famílies, professorat i alumnat.

Aquesta segona crida té per objectiu crear grups de debat per recollir les veus de famílies, professorat, alumnat i persones que hi vulguin participar. 

Ja tenim obert el formulari d’inscripció: 

https://www.rosasensat.org/participa-als-debats-canviem-el-batxillerat/

Les trobades es faran en format telemàtic i seran tres dies, reserveu-vos:

  • 1a trobada: 23 març a les 17.30h a 19.30h
  • 2a trobada: 13 d’abril 17.30h a 19.30h
  • 3a trobada: 27 d’abril 17.30h a 19.30h

Durant els tres dies articularem unes sessions de debat organitzant les persones participants en diversos grups d’un màxim de 12. Els grups seran heterogenis: alumnes, famílies, professorat, mestres i entitats educatives sense ànim de lucre. Donarem veu a tothom per expressar i compartir les seves idees. Imaginarem un model de batxillerat possible que contribueixi a canvis qualitatius per a uns aprenentatges més reals, aprofundits, interessants i complexos pels nois i noies que el realitzen.

Recollirem les aportacions i les farem arribar a les autoritats competents i les difondrem a fi de fer-ne ressò i començar a evidenciar que la urgència és gran i la possibilitat del canvi és possible.

Gràcies Rosa Sensat per acompanyar-nos a donar veu als diferents agents de la comunitat educativa: alumnat, professorat, famílies i entitats/associacions sense ànim de lucre. La responsabilitat és gran i molt compartida!

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.